Her får dere følge med oss in i dyrkingen vår. Dere vil finne informasjon om kommende evenst, viktig informasjon om produkter og planter.

Velkommen

Tropisk Gartneri er ikke bare et Gartneri, det er også en Økohandel

Vi holder miljøet og planeten vår veldig varmt om hjertet. Derfor bruker vi kun naturlige plantenærings alternativer, Og derfor har vi startet en Økohandel. Vi ønsker å tilby en 100% naturlig dyrking, uten kjemikalier, for alle.

Nesten alle våre organiske produkter, kjøper vi direkte fra produsent. Derfor kan vi holde en lavere pris på våre produkter. Dere vil får samme eller bedre kvalitet til en bedre pris fra oss.

Vi tilbyr en av Storbritannias sterkeste og mest populære plantemiddler, rootgrow mycorrhizal fungi og deres fantastike Empathy serie, som er 100% naturlige produkter, med tang og mycorrhizal sopp.


Om gartneriet våres

Vi er et lite gartneri for eksotiske planter. Gartneriet er drevet av meg, Gill Sofie Pursiainen. Jeg har dyrket hibiscus på hobbybasis i flere år og har over 20 års erfaring av hibiscus.

I vår dyrkning, finner dere mange interessante blomster. Som den ettertraktede flotte amerikanske hibiskusen rosa-sinensis (amerikansk hawaiirose).

Mitt interesse for hibiscus familien er veldig stor. Så jeg følte meg ikke fornøyd med bare hibiscusen rosa-sinensis. Så hibiscus- Coccineus (Texas Star), Syriacus (Rose of Sharon)- (Chiffon), Moscheutos (Prakthibiscus), Mutabilis (Bomullhibiscus), Acetosella (Cranberry hibiscus). Edle arter i hibiscus rosa-sinensis, som Hibiscus- Schizopetalus og Archeri. Disse har fått en stor plass hos oss.

Mitt største interessen for disse blomsterne, er å hybridisere frem nye vakre, unike varianter, spesielt innom de amerikanske hibiskusene.
Norge/Norway Hibiscus er en amerikansk hibiscus rosa-sinensis, som er hybridisert av meg. 7 av mine hibiscus hybrider er registrert i International Hibiscus Society. Og er derfor de første registrerte hibiscusene fra Norge.

I tilleg dyrker vi også andre vakre unike blomster som inngår i Malvaceae (kattost familien), som Manihot, Turk´s Cap, Brazilian Candles (Brasiliansk lys).

Vi har også ett stort interesse for chili dyrkning. Der har vi mer enn 100 forskjellige varianter.
Vi jobber kontinuerlig på, å produsere frem nye vakre, interessante og smakfulle varianter.

Gill Sofie Pursiainen

Eier for Tropisk Gartneri

Bli medlem i Norsk Hibiscus Selskap

Alle personer, organisasjoner eller bedrifter som er interessert i hibiscus er kvalifisert for medlemskap.
Medlemskapet koster ikke noe - er helt gratis!

Selskapet er sponset av Tropisk Gartneri, men står fritt til å utvikle sine egne interne prosedyrer,
som reglerer sin virksomhet undelagt enkelt flertall av sitt medlemskap.
I hovodsak så mange aspekter som fantasien av NHS medlemskap ønsker å utvikle.

Norska Hibiscus Selskap