Mycorrhizal er en soppgrupp som lever i symbiose med plantens røtter. Den har vært til fordel for planter i minst 500 millioner år. Den på et naturlig måte, øker nærings- og vann opptaket ved å danne et svært effektivt sekundært rotsystem.

Mycorrhizal Fungi er et helt naturlig sopp, egnet for bruk for blomsterplanter, trær, busker og spisebare planter. Innen så lite som fire uker skaper rootgrow mychorrhizal fungi et helt sekundært rotsystem som vil støtte planten eller et tre for sitt levetid.

Dette resulterer i :

  • Overlegen vann og næringsopptak med forbedret naturlig kraft.
  • Planten blir mer rikelig for blomster og tyngre bekjæring.
  • Planten trenger mindre syntetisk gjødsel og overlever bedre under tørre forhold.
  • Lagd motstandskrafter for å ovevinne re-planting problemer.

Mycorrhizal Fungi er en sopp som vil livnære seg på plantens røtter, mens den blir et ekstra rotsystem for anlegget. Soppen hjelper planten til å absorbere 700 ganger mer ernæring og vann. Drysser du mycorrhizal fungi i plantingshullet før du planterer stiklingen. Hjelper soppen det med en raskere og sterkere etablering. Etter at stiklingen har fått røtter, vent 4 uker før dere vanner med enæring. Her er det viktig å bruke Empathy After Plant næringstoff, da denne ernæringen også er mat for soppen. Å bruke andre næringstoffer kan drepe soppen. rootgrow

Mycorrhizal Fungi inneholder ingen rotstimulerende hormoner som fremmer rotdannelse.

 

Se en informativ video 

Les mer